Батькiвщину свою щосили любiть...

Я всіх прошу любити Батьківщину,
Коли вона нездужає, хворіє,
Коли не так ласкаво сонце гріє,
Через приціл хтось дивиться у спину.

Якщо потрібен захист, як повітря,
Часи сумні коли настали знову,
Надію майте в серці за основу.
Боріться, та минеться лихоліття.

Не розділяйте дім та край на частки.
(Це дуже сумно може все скінчитись).
До змін повинен кожен долучитись,
хай як життя не розставляє пастки.

Любіть свою країну, як матусю,
Як доньку рідну, як свою кохану,
Плекайте мову нашу неустанно,
Та ворогові киньте: Не здаюся!..


Рецензии
!!!

З повагою,

Александр Колосок   04.02.2020 16:11     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Олександр!

Алла Дядык-Кузнецова   09.02.2020 22:49   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.