Серце виштовхне iз грудей...

Серце виштовхне із грудей
слово радісне, слово чисте...
Ще... І ще... Світлих слів намисто
освятить мій звичайний день.

Ти почуєш слова мої.
Ти не можеш їх не почути.
Разом як нам інакше бути,
ніж в словах почуттів своїх?

Ти почуєш, сприймеш слова,
і у відповідь я почую
всю тебе... Хай слова святкують:
ми удвох – і намиста два...


Рецензии