***

Я знов пишу останнього листа,
А літо пестить за вікном чудовий вечір...
Далеко ти та, мабуть, не одна,
І той, другий, цілує твої плечі.

Мені болить і серце, і душа,
Яскраві мрії крила опустили:
 Раптово не прощаючись пішла,
Спалив всі сподівання та надії.

Тебе чекав у наших з тобой снах,
В мережах електронного формату,
На всіх мені доступних небесах
І стомлено, один лягав знов спати.

А з ранку знов кидаюсь  я у бій,
Твое ім'я вуста мої шепочуть.
Пишу листа, весь сповнений надій,
З тобою поруч тільки бути хочу.


Рецензии