don t back down...

И Бит — стучит — в Висках...
И веришь — в Провиденье Улиц...
Пока — молчит — Один...
Шумит — неслышно Город...

.............................. don't back down,
.............................. you gotta be a little nuts
.............................. don't back down,
.............................. but show now who's got guts..

© Olga Karpilova  «don't back down...»*


Рецензии