Шунья ув пуньцы нам водк

: Хочыш сіяты Луно?

Выпів росіночку гондэ,
Мы тут у7 зарэ во вv
Зразу помоvым і в горы,
І ва у, го, бровзыр новш!

Мы v по-агліцку зь говорым!
А ты тут думав, дэ шо.
Гэто vа гугла прыколы,
А ны тобі яндыкс ноль.

Хочыш шо взеты в нас новэ?
Натэ: Зеленскыj с позорм
Вуv вутыкае зь в Европку ш.
Шоб но і коб но быз росс.

Шансыj у Васькы бо много с
Ув господаркы в7 плод:
Ны пропадае ны крошкы
І ны vыруть осы шось.

Так шо вот так: пырытрос всё,
Выкынув дулёк аv кош
Да вылыв кое-шо здохлэ –
От і вvэ молымось но ш.

Сіно згорае на полі,
А за плотом хто дэ шо
Возьмэ заместо соломкы
Хоть на якыj разьве воз.

Дошкы рымонтыка просюць,
Тыхо гныють собі в слонь.
Шэ но бо мал охоловшы
Од за 7аргл ухаvорк.

В 70 шо бо тут рокыj
За дівіностко походь.
Гэто v так блызько і мыло
Пэртысь 100 раз до яновк.

Ах, да: нымае тут рыхмы!
Ах, да дурноj язычок!
Шо v мні шэ з вамы робыты:
Я vэ ны Пушкін с Порт Ноj.

Мы ш тут jімо прам с раньнёв.
А ны прогледьваем хоз:
Шо дэ куды коб у корч,
А ны ва в мордку С3льцовск.

…ну, вот: а счас Машка ш звонь
І зарэ всё прыбыроць.
Хросна і та а ны в лоб
Хоть бы когда са j вапросм:
Как вы там, тату, vывём.

Ну, да і сын са дачкоj
Аvны лытеть до Бусько.
Ёгіну бо трэ самому
Всэ зоруvаты завсёды.

...ведь бо ядкыj шэ пынёк
Відіш, во?


Рецензии