Подаруй

;;;
Подаруй мені яблука стиглого вересня.
Подаруй мені листя кленового жовтня.
Скоро зміниться світ - він на осінь обернеться.
Не мине листопад.
І зима не зворотня.

А допоки ще серпень - прилюдія смутку,
Увертюра  балету холодних ночей,
Подаруй мені з неба блакитного хустку,
Колір цей так пасує до твоїх очей.

Обійми мене палко, закривши від вітру.
Чую серце твоє, що прискорило такт.
Подаруй з горобини коралів ще нитку
І цілунків  твоїх ледь з гірчинкою смак.

І тоді не замерзну у полум 'ї  лісу,
Що запалить у кронах осіння пора.
Я сплету оберіг з тонких гілочок хмизу
І додам в них для тебе кохання слова...


Рецензии