20. 08. 19

О.К. (Х...)

Я знаю: мить поверне знову нас в початок.
Зустрінемося крізь життя під оком міста.
Там будеш ти, морський нащадок,
Там буду я в танку з жовтавим листям.

І коло вогняне перетвориться в листопад:
Сумні дощі, незлічені дива, полишений намет...
І гойдає нас час: назад-назад і ще назад,
Лише вперед незмінно мчить велосипед.

На стінах безліч мап моїх - аналог фото.
Кристали підземель - твій мовчазний секрет.
В моїх старих малюнках є таємні ноти,
А вісім років йдуть повз нас вперед.

І посмішка твоя, як завжди, розрізає шрами.
Від зустрічі на п'ять хвилин давно хронічний щем.
Скажи мені, як збудувати браму,
Коли деструкція кохання виявилась навзаєм?

Я знаю: мить поверне знову нас в початок.
І ми зустрінемось обов'язково попри каяття.
Проте як можу я не помічати, не кохати
Того, хто за моє кохання ладен втримати нове життя?


Рецензии