Заговори зi мною укра нською

Заговори зi мною укра;нською
Я так люблю цей спiв
Вона менi, що колискова
Вхтiха з минулих днiв

Розмовляй зi мной укра;нською
З давнiх давен - мiж струмом рiка
I той хто Я є, мене робе дiйсною
Вдвертi до серця слова


Рецензии