Король Лев

Написано після перегляду кінострічки"Король лев".

Світ в Африці обертається тільки коло життя
і зграї вожаку народжує спадкаємця Нала-королева
і хто ж міг знати що Муфаса піде у небуття
і з'являться проблеми раптово у маленького лева...
Хоробрий але маленький Сімба ховається у скелі
від смерті неминучої його кмитливість врятувала
найкращих своїх друзів він знаходить у пустелі
а доля нові пригоди цікавіше для них приготувала..
На шиї завжди возить Тімона добродушний Пумба
на перший погляд він тільки здається бідолашним
у сутичках із ворогом завжди поводиться розумно
і ікли свої білі оголивши бореться безстрашно...
Сімбу змужнілого чекає млява з гієнами савана
з подругою дитинства Налой повертається додому
його зустрінуть Заза- секретар з Ріфіні- павіаном
і підуть разом на загальну перемогу шляхом невідомим...
Відразу сина впізнає у дорослом леві Сарабі - мати
на зустріч не очікував тільки рідний дядько Шрам
в смертельній сутичці він буде батька пам'ятати
що тільки справедливим він може стати царем звірам...


Рецензии