Краса

Краса завжди ховається у простоті
не відчуваємо душі коли фарб багато
ми реагуємо на блиск коли ми молоді
і хочемо щоб у житті було лиш свято...
Краса завжди ховається у простоті
ми розчиняємося у вирі мрії і бажань
ми витрачаємо безглуздо роки золоті
від зайвих почуттів не відчуваємо страждань...
Краса завжди ховається у простоті
хоч опиняємося у захваті від високої хвилі
всі наші почуття складаються у доброті
і перед закоханістю у прекрасне ми безсилі...


Рецензии