Вiд долi не втечеш

Ти не втечеш від долі аж ніяк,
Ти не втечеш від того, що спіткає,
Та доля подає усім нам завжди знак,
Вона ж бо знає, що кого чекає.

Життя одне і доля в нас одна,
Яка ніколи нас не полишає,
Хоч навіть і на скронях сивина,
Та доля нам сюрпризи підкидає.

Ти не втечеш від долі ні на мить,
Хоч як би тобі цього не хотілось,
Вона ж бо не дрімає і не спить,
Й від неї маєш все, що на шляху зустрілось.

То ж долі своїй відсіч не давай,
Не намагайся ти її змінити,
Радій життю, але не забувай,
Що двері долі ти не в змозі зачинити.

17.08.2019 р.


Рецензии