Про поради

Якщо хтось каже "Ти цього не вартий,
І навіть намагатися не слід" -
Порада та не коштує і кварти,
Вона, немов надія - інвалід.
А хтось кричить "Ти зможеш, в тобі сила!
Прямуй крізь всі препони до мети! " -
То та порада, мов орлині крила -
Тож розправляй та впевнено лети!


Рецензии