Монстри - то ми

Нас розривають на клапті обрАзи,
Сумніви тягнуть, мов камень на шії,
Комплекси стримують в діях щоразу,
Стогнем, немов розмовляти не вміем.

Не розуміем, чому все так склалось,
Мрії тримаєм в полоні пітьми.
Монстри під ліжком, малим нам здавалось,
А виявляється монстри - то ми...


Рецензии