А я пришла на свет не для коррид. Лина Костенко

Ліна Костенко

Я, що прийшла у світ не для корид,
Що не люблю юрби і телекамер,
О як мені упікся і обрид
Щоденний спорт – боротися з биками!

Я одягаю пурпуровий плащ.
Бики вже люттю наливають очі.
Я йду на них!.. Душе моя, не плач...
Ці види спорту вже тепер жіночи.
---------------------------------------
Лина Костенко

А я пришла на свет не для коррид,
Я не люблю толпы и телекамер,
Но как же ежедневный спорта вид
Мне надоел теперь – бои с быками!

Вновь надеваю я пурпурный плащ.
Быки готовы, и атака скоро.
А я иду на них!.. Душа, не плачь...
И женщины теперь – тореодоры. (19.08.2019)


Рецензии