I am happy

I am happy...
Thanks a lot to all friends
You support my Artistic Way
I love you, who see what I do
To convince everyone
How the world is beautiful ...
Why We Must Care for Happiness ..
How we can preserve happiness ..
By just not losing your senses ...
By just loving the World ...

Я счастлив ...
Большое спасибо всем друзьям
Вы поддерживаете мой художественный путь
Я люблю тебя, кто видит, что я делаю
Убедить всех
Как прекрасен мир ...
Почему мы должны заботиться о счастье ..
Как мы можем сохранить счастье ..
Просто не теряя своих чувств ...
Просто любя Мир ...

Jeg er lykkelig...
Tusen takk til alle venner
Dere st;tter min Kunstnerisk veien
Jeg er glad i dere, som ser hva jeg gj;r
For ; overbevise alle
Hvordan verden er vakker...
Hvorfor vi m; ta vare p; det lykke..
Hvordan vi kan ta vare p; lykke..
Ved bare ; ikke miste sansene...
Ved bare ; elske Verden...


19.08.2020 Zoja Sperstad


Рецензии