Спакуса

Ты спакуса і боль,
Я бягу за табой,
Бо кахаю ізноў,
Завірухай начной,
Я тулюсь да цябе,
Як ніколі у журбе,
Ты паветра маё,
І мой смутак зямны,
Так хачу я у згодзе,
І шчырай любві,
Толькі разам з табою
Правесці усе дні.


Рецензии