Усi летять...

Кудись летять, усі кудись летять,
неначе розучилися ходити...
а він лежав і в рік, і в два, і в п*ять,
болЯчками до ліжечка прибитий...
Минуло двадцять - попросивсь в політ,
мовляв, лежати далі вже не сила...
я відпустила... а затим, услід,
і дні, і ночі тужно голосила
аж дотепер... хоча буває ще
журлива хвиля стрімголов накриє
і я заплАчу проливним дощем
або, як зимня віхола, завию.
А часом посміхнусь в небесну синь,-
спасибі, що в житті, пізнала чудо!
Він так хотів летіти, як усі,
і полетів, і більш лежать не буде...
Всі - в суєтУ, а син - у Божий дім,
де щастя є, а смерті не буває...
і квіти кличе іменем моїм,
слівце за мене Богу замовляє
аби навчилася по-новій жить,
цінуючи минуле й сьогодення,
аби відчула серцем, - кожна мить
складається з любові та натхнення...
Ти не вмирав, синочку, не вмирав,- 
злетів за межі розумінь і бачень...
Моя яскрава квіточка-зоря,
мій прихисток довіри і пробачень.


Рецензии
Дуже пекучий вiрш. Я бачу по датi, що пройшов вже деякий час, але все одно - приймiть моi спiвчуття.
Вiри Вам у життя та всього найкращого.

З повагою,

Светлана Луцак   02.05.2020 17:25     Заявить о нарушении
Світлано, щиро дякую. І за співчуття, і за гарні побажання.
Біль не проходить, з ним вчишся жити...

Ева Сокол 2   02.05.2020 22:09   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.