На Памежжы

На "Памежжы"
На Шумячскай зямлі сустракаюць
Краявіды ды вершы сяброў.
На "Памежжы" ад сэрца вітаюць
Знакамітых у свеце майстроў.

Прылячу да вас птушкаю роднай
Гукі вершаў на волю пускаць,
Спевы хваляй узносяцца годнай,
Што пра шчасце і долю гучаць.

Запрашаюць магутныя сосны
Шмат аматараў і мастакоў.
Кут Смаленскі гасціннасцю шчодры,
Заклікае з даўнішніх часоў.
17.08.2019


Рецензии