Байра вай седкъа

Шарша йукъе вай байра седкъа,
Вай мел доа ираз баьцо диад.
Бус а дийнахьа а керара дог леткъа,
Вай седкъа сеткъарго гучох лаьцаб...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас


Рецензии