Дистанза наькъаш

Эккхош ма хьувзе, мерзайенна уйлаш.
Гаргайувл аьнна хета, меллара гаьна.
Ноажабаьннача безама лакха мах белаш,
Човха ма белаш, сиза дош аьнна...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас


Рецензии