Яблучний Спас

Хто каже Спас,а хто–Преображення,
Та як би не назвали свято це,
За ним і Богородиці Успення,
А поле вже не пахне чебрецем.

Спас Яблучний,дозріла садовина,
Настав той день,її щоб скуштувать.
Для цього раз у році така днина,
Освяченим щоб інших частувать.

Господнеє Преображення раз у році,
Його чекаємо усі ми цілий рік.
Від соковитих фруктів все у нас у соці…
Так само це буває з року в рік.

В цей день сади ж бо пахнуть,як ніколи,
Цей аромат такий тільки в цей день.
Доповнюють його ж бо матіоли,
Але,на жаль,його нема щодень.

18.08.2019 р.


Рецензии