Дощ

Дощ...дощ...дощ, - танцює...
У його полоні, я тебе відчую.
Як відлуння, твого серця шал.
Магію очей сірий дощ сховав.
І цей дощ, як ти, обіймає плечі
І цілує руки...і хай ти далеко...
Ти зі мною  дощ...Ти зі мною спека...
Твій цілунок ніжний обіймає серце,
Коли ти як дощ...
І пече нестерпно, коли наче сонце.
Загорни мене у свої вітри, у тумани
Сині...
У серпанку стану , я як та зоря, -
Лиш твоя, красива....


Рецензии