пiдемо спати?!

здригнеться лист в поклоні світу,
і забринить роса на вогких травах,
покажеться на видноколі сонце,
всміхнеться вІтам,
зійдуться у небовисі хмари,
нестися вдаль їм з вітром не уперше,
зріднилися з просторами лазуру
міцно,
безкрайність сіє спокій повсякчасно в душу,
дивись угору та лічи небес дарунки - допоки втомлені повіки не заплющиш:
— Підемо спати!?)

09.58- 15.38
18.08.2019


Рецензии