Танго

У травневих обіймах зацвітала калина.
І трояндовим медом пахла руса коса.
Пелюстками ромашки написав твоє ім'я,
Вимовляла трембіта про кохання слова.


Збережи моя мила ,
Танго нашої мови.
Щоби серце раділо
В сяйві нашої долі.

Волошкові світанки і маревні серпанки,
Ти мені дарувала у богемнім вогні.
Танго пристрасні звуки, цілував твої руки,
І обручки іскрились у терпкому вині.

Гіркотою полину я до спомину лину:
Ти в червоному платті і щаслива така!
Роздоріжжя розлучень _ я чекати не буду.
На долоні надії залишилась зима


2007/ із книги поезій " Спогад"


Рецензии
Елена, удивительно музыкально! Ели бы я была музыкантом, то, думаю получилось очень симпатичное танго.Ваше творчество повернулось еще одной гранью. Успехов Вам!

Людмила Леванюк   21.08.2019 18:59     Заявить о нарушении
Я люблю танцевать! А если когда б да станцевать танго на свои слова! О! Это махор!

Елена Покровка 2   21.08.2019 21:11   Заявить о нарушении