Вай метта тlагlолла

Селлара хlана бlехабеннаб хьо.
Цицхолгаш лел хьона тlагlолла.
Ду мотташ шийгара безаме гlо.
lовди гlерт бага молха йолла.

Хьа базбарий-мотт, ма мlадех бизаб.
Хьо-м бац кхы баш ураотт лаьрхlа.
Леpгашка гlуртане потт ловзаяьй.
Хьа товраш ма мукъ яа, аьрхlа,

Хьа кlоаргалах башац хьамсара нах.
Тахан сий диц хьона, хьо лархlац.
Воай метта шоаш хетта биркъебаьб мах.
Хур этта даьлча, адам ма lахац.

Нувхоргий ведара таралест хьо.
Цицхолгаш лел хьона тlагlолла.
Тунтакх хинна дlаэттар хьа воl.
Хlанз мезий лел цун керта тlагlолла.

Гlермане, 12. Муттхьала бетта 2019 шу


Рецензии