бути недарма

де сонця край розніжить
мою сутність теплим,
у хмарах даль
розкриє небовид багрянцем,
всміхнеться серцем,
спалахне душа рум'янцем,
відкрию тоді зоресвіт протуберанцям долі, недосяжність осягну
бажаннями палати щастям —
бути на землі Твоїм посланцем
найменшим, .....

21.56
17.08.2019


Рецензии