Давай одягнемось в однакове

Давай одягнемось в однакове,
у світ дотичних кольорів.
Ми у житті достатньо плакали:
ти – бо уміла, я – не вмів.

Одягнемось у світле, лагідне.
Приємне, тепле для очей.
У щось – контрастне із засмагою.
У те, що гріє, не пече.

Ми – у однаковому… Світлому...
Що радісне для нас – для двох.
Вже до однакового звикли ми –
однаково нас любить Бог...


Рецензии