Весна

Привабливо манить мене та краса,
Що в серці навік оселилась,
На сонці виблискує чиста роса,
Нова пора народилась.

Багато прекрасних в дворі діточок,
Весело в гору стрибають,
Промені сонця і блиск зірочок,
Їхні серця обіймають.

Тихо наспівує кучка пташок,
Десь на гіллі над водою,
Неподалік протікає струмок,
Вітер шепоче з вербою.

А за лісами там небосхил,
Хмарки летят над горою,
І світлий день в помасі крил,
Нас зустрічає з Весною.

Привабливо манить мене та краса,
Що в серці навік оселилась,
На сонці виблискує чиста роса,
Нова пора народилась.

Автор: Николай Божовский


Рецензии