Зустрiч двох сердець-6

К тобі любов більш ніж почуття
і з часом до тебе ще більше тягне
я раптом зрозумів що ти моє життя
і бути з тобой поруч тільки прагну...
К тобі любов більш ніж натхнення
твоєю я красою зачарований назавжди
зізнатися хочу тобі я в одкровенні
що всі мої слова це чиста правда...
К тобі любов більш ніж тяжіння
і за веліннями сердець ми будем разом
і я вважаю ми знайдемо з тобою розуміння
і йти назустріч хай буде нам наказом...


Рецензии