Овораву шабона хамкадами махтобам

Майхона ба майхона хамсухбати шаробам,
Паймона ба паймона ашкрехтаву харобам.
Дар ин шахри бегона,
афсонаву девона,
Овораву шабона хамкадами махтобам.
Кач каче ба хар рохе,
хофизи сузу охе ,
Бо байти ошикона дилхароши рубобам.
Аз дасти нозанине
хубсурат махчабине,
Мохруву дилнишине дилсухтаву кабобам.
Бе ёр ач,абам танхо
тор гашта маро дунё,
Них,они зи умр руъё дар оташу дар обам.
Аз ашкам дорам х,айрат,
гам гашта бубин кисмат,
Дар тан намонда гайрат, суоли бечавобам.
Хаво тираву сарде
ин сина холаш дарде,
Зиндаги чи номарде бенафасу нотобам.
.......


Рецензии