Укр. А зараз це, чужа земля

Своє село, біленькі хати
червоні квіти навесні,
де час навчився цінувати
і в будні дні і в вихідні.
Садок вишневий біля хати
зелені верби навесні,
де ми були маленькі діти
перед очима мов в ві сні.
Ставки наповнені водою,
а за селом жовті поля,
де юнаком ходив з тобою,
а зараз це чужа земля.


Рецензии