Мотивация

Страх це те, що заважає жити
І ти спідкаєшся немов сліпий,
Йди далі, не звертаючи дороги,
Бо це те, що потрібно для мети.
Не може бути так, що цього зробити ти не можеш
Це тільки ти стоїш, не докладаючи зусиль,
Та встань, подивися друже ти навколо,
І ось побачиш, що світ пустий,
Бо покинув те, до чого так прагнув ти.
Повір нічого просто не буває,
Потрібно все пройти, що дає життя
Можливо шанс, а може і потреба,
Але для успіху потрібен тільки час.
Не вір тим людям, що лиш багато кажуть,
Це тимчасовість, і вигорання їх до тла,
Через усе тобі пройти потрібно,
Але не забувай тих людей з якими ти почав.


Рецензии