Дивне Лiто в дивних шатах

Дивне Літо в дивних шатах…
Дивний Сад…
Несподівана посвята…
Зорепад…

Дивні зерна… Дивні сходи…
Дивний вік…
Між прощаннями – дороги…
Вічність-мить…

Дивна Темінь… Дивне Світло…
Дивна Гра…
Все досяжно… Все відкрито…
Відчуття…

Дивні збіги… Дивні зливи…
Дивний сон…
З Неба до Землі молитви…
Світ – Любов…

16.08.2019


Рецензии