Люди як дерева

 

Чи не так? – придивимося…

Одні є плодовитими, інші – ні. Одні потребують підтримки та догляду, іншим цього не потрібно з роду. 
Люди як дерева і тому, що кровоносна та капілярна система подібна гілкам та листям. Мозок – цілковита крона дерева у мініатюрі.
Люди як дерева тому, що можуть буди одні у полі, інші – об’єднуються у спільноти (ліс, парк, навіть джунглі), в яких і відбувається боротьба маленьких і великих дерев, усі тягнуться до світлого, до сонця. Під ними можна навіть ховатись меншим.
Одні дерева міцні – інші не дуже, одні вічно зелені – інші мають яскраво виражені спади ат перепочинок.
Люди як дерева .. (с)


Рецензии