На безмежних просторах

На безмежних просторах квітує Земля,
На широких ланах колоситься пшениця,
Це моя Україна, країна моя,
Що омита Дніпром і намистом іскриться.

Чую шелест трави і спів солов'я
Просипається ніч у ранковім світанні,
І мелодія лине,її чути здаля,
Про безмежну любов і велике кохання.

Твоя слава живе і буде ще жить,
Твоє слово міцне не здолати нікому,
Ми клянемось у вірності, й будем цінить
Дивовижну красу, берегти нашу мову.


Рецензии