СИ БЕ МО ллл

          -йА?__..с_cса-
                КРО!___ВЬ_ввиЩА_мми
                - ..ВРУ?!___ннн..
           йА?___,сь_
               ..чуДО!___ВЬ_ввиЩА_мми
                - ..пПУ?! ___х..
           НА___(п)
                ПлиТЕ??!___ЛЬ_ 
                лиШЭ_й йиссТРУ___ннн
               
           ЛУ__-ккаЛИ!___ц..
                цы-А___С
                _страУ!!___х..


Рецензии