These are not mathematical accounts

We can climb up and go down again ...
How to show our wisdom ...
But telling the truth is great ...
For those who make mistakes ...
This is required from the Universe ...
For development ...
For the great healing power
for those who want to develop ...
It is for those who do not lie to themselves
and for the community ...
This is just for those who are masters
Who appreciate their own teacher ...
Then we grasp concepts of knowledge ...
Which we only get from the confession of love ...
These are not mathematical accounts ...
This is the heart research in the community ...
With the senses recognition ...


Мы можем подняться и спуститься снова ...
Как показать нашу мудрость ...
Но говорить правду - это здорово ...
Для тех, кто делает ошибки ...
Это требуется от Вселенной ...
Для развития ...
Для великой целительной силы
для тех, кто хочет развиваться ...
Это для тех, кто не лжет себе
и для сообщества ...
Это как раз для тех кто мастера
Кто ценит своего учителя ...
Тогда мы постигаем понятия знания ...
Что мы получаем только от признания в любви ...
Это не математические счета ...
Это исследование сердца в обществе ...
С признанием чувств ...


Vi kan klatre opp og g; ned igjen...
Slik viser vi v;res klokskap...
Men det er stor utf;rdring ; si sannhet...
For dem som handler fejl...
Dette kreves fra Universet...
For utviklings skyld...
For det storehelbredende kraft
for dem som vil utsvikle seg...
Det er for dem som ikke lygger for seg selv
og for samfunnet...
Dete er bare for dem som mestrer
Som satter pris p; egen l;rer...
Da for vi greppe begrepper av kunnskap...
Som f;r vi bare av kjrlighets erkjennelsen...
Dette er ikke noen matemariske regskap...
Dette er hjertet forskning i samfunnet...
Med sansers erkjennelsen...

15.08.2019 Zoja Sperstad


Рецензии