***

Кахаю вельмі! Ад пачуццяў
Паветра мне недастае...
Душа мая з тваёй сугучна —
Смяецца, мроіць і пяе!

А сэрца радуецца болю
І просіць жыць яго даўжэй…
Не хоча адпускаць на волю —
Няма пачуцця прыгажэй!


Рецензии