Mommy

 The sand clock of your life
Has been crashed with a noise,
In my ears your cry
Sounds like a shadow of  voice.
Mommy, mommy, mommy, -
I whisper at night.
Mommy, mommy, mom,
Come to me from the sky.               
 All have stayed in the past,   
Don't return to us ever
And your soul at last               
Is upstairs in heaven.               
Mommy, mommy, mommy, -
I whisper at night. 
Mommy, mommy, mom,
Come back , please, from the sky.
- Black and white in your life,- 
 Thay says,- you've the reasons,
But I reached only stripes
On my clothes in a prison.
 Mommy, mommy, mommy,            
I whisper at night,   
Mommy, mommy, mom,
Wait for me in the sky.

**************************************************
  Жизнь в песочных часах
Вдруг разбилась о камень.
Не сверкает в глазах
Неуемное пламя.
Мама, мама, мама,
Шепчу в эту ночь.
Мама, мама, мам,
Вспомни, я твоя дочь.         
   Были счастливы дети         
Твои и беспечны,
Не вернуть годы эти,
Ты наш ангел навечно.
Мама, мама, мама,
В ночные часы,
Мама, мама, мам,
Я твой маленький сын.
   Черно-белые маски
Говорят, - есть надежда.
Для меня ж это краски
Тюремной одежды.
Мама, мама, мама,
Шепчу по ночам,
Мама, мама, мам,
Знаю, ждешь меня там...         


Рецензии