для чуженьких - молоко

у замковій щілині
розлите молоко,
щоб ніс не сунули уважні і цікаві,
на чуженьке  ласі,
шматки сум'ять розкидані давно
у замковій щілині ,
закрити щоб  шматочок свого світу,
в очі - спиці

06.12
15.08.2019


Рецензии