Инстинкт към живота

Семейство. Обикновени мъж и жена,
И с тях радостни деца,
Двама сина и малката снижаване под лифта.
И подобно на това от любов голяма,
И вярата в щастието пълно,
Роден в една и семейство герой.
И в една и семейството отново се събитие.
А за герой аз ще го кажа по друг начин,
Не всеки може да се похвали съдба,
Но да живеят и да се радват на всеки внимание,
Какво кара живот обичаш.
Този младеж, родени от такива двойки.
Не по своя вина, е бил болен отродясь.
Но "златната" мама с него живее душа,
И всеки миг на детето берегла.
Да предположим, че съседите са осъдени,
И се говори, ами защо ти...?
Ти си мучаешь го и на себе си в тъга,
Ти w судьбою, много родила.
Какво им майка казваше:
И закрывала техните думи ръка,
Да не се разбере, че в човека сила,
Той пък също трябва да изпитате щастие.
А щастлив човек, дори ако е болен.
И не му е дадено, да бъдат същите като на всички,
Но веднъж той диша, тогава той е доволен от живота,
И не бих искал да оплакват съдбата.
Иначе, не е съдбата на тази двойка.
И всички притеснения са били хвърлени му.
Го ценени, обичани и галени,
И не се допускат сълзи на семейството си.
През годините на Ром, рос и се радва на живота.
Никой не е обидил и винил му.
И той в семейството на една и не изглеждаше излишно,
А просто са живели, както трябва.
 И веднъж, в нощта,
Когато на всички отдавна е легнал да спя.
Само Ром, неохотно в леглото,
Не можех да заспя и излязох да се поразходя.
А в кухнята и той дойде през кибрит,
И искаше изведнъж да го разберете.
Както майка се радва на тези неща,
И тогава това може да се поджигать.
Но силата на очакванията желания
Веднага донесе в къщата пожар,
И Ромите от само не за разбиране,
Какво да прави, той не го очаквах.
Първо той гледаше как гори пламъка,
И само тогава, когато в дим.
Той стана от пламъците ясно се задуши,
И осъзнавайки, че това той трябва да спаси семейството си.
Инстинкти към живот го води до порив,
Той започна да вика, чука, да крещи семейство.
В съня си, всички жители естествено се събуди,
Когато апартаментът е цялата е в дим.
Естествено всички бяха шокирани.
Но най-важното е, че им е дадено да се разбере.
Че човек, а не като цел в живота,
Успя да усети, че той трябва да оцелее.
И в една и семейството от сега нататък усещане за живот в свято,
И за нея всичко бе отделено от душата.
Когато съдбата към теб се отнася предубедени,
Но животът е готова да го промени.
История води на човека.
За това, за да живеят - животът трябва да се разбере,
А дано тя бе дадена на отговор
Семейството трябва да я любов да се култивира.


Рецензии