Наречена

<Людмила Плєвако>

1.
Шукають формулу кохання,
Виводять рік за роком вчені.
Даремно голови ламають –
Спитайте краще наречених.
Вони й без формул добре знають,
Як влучно Купідон стріляє,
І вмить, як зорі, очі сяють,
А в грудях серденько палає.

Приспів:

Наречена, лебідонько біла,
Маєш крила – не бійся, лети!
Хай здійсняться усі твої мрії,
І в душі ніжно квітнуть сади!
Наречена, віднині дружина,
Із коханим пливти – хоч куди!
Хай наповнює ваші вітрила
Теплий вітер любові завжди!

2.
Дорогу рівну хтось шукає,
Скарбами марить мимоволі.
Проходить і не помічає,
А поруч з ним – дарунок долі.
А хто знайшов – той вже щасливий,
А хто зберіг – той вже багатий.
Ніщо не личить нам так сильно,
Як одне одного кохати.

Приспів:

Наречена, лебідонько біла,
Маєш крила – не бійся, лети!
Хай здійсняться усі твої мрії,
І в душі ніжно квітнуть сади!
Наречена, віднині дружина,
Із коханим пливти – хоч куди!
Хай наповнює ваші вітрила
Теплий вітер любові завжди!


Рецензии