Образ

Я образ твій намалював,
Пером у серці свому,
І в день і в ніч не їв, не спав,
А жив собою в ньому...

Я й досі в образі живу,
Надіюся на нього,
Бо разом з ним не пропаду,
Він все для серця мого.

І завжди житиму у нім,
Господь це не забуде,
Бо батько й мати він, і дім,
І був, і є, і буде...

Автор: Николай Божовский


Рецензии