The whole world consists of three colors

The whole world consists of three colors ....
but not everyone can use mixtures ...
Therefore, cannot be achieved ...
The beautiful and precious experience of life ...
This is interaction between people ..
There is peace between countries ..
It is love in the family ---
There is love between woman and men ..

Весь мир состоит из трех цветов ....
но не каждый может использовать смеси ...
Следовательно, не может быть достигнуто ...
Прекрасный и ценный опыт жизни ...
Это взаимодействие между людьми ..
Существует мир между странами ..
Это любовь в семье ---
Есть любовь между женщиной и мужчиной ..

Hele verden best;r av tre farger....
men ikke alle kan bruke blandinger...
Derfor kan ikke oppn;s...
Det vakre og dyrebare opplevelsen av livet...
Dette er samhandling mellom mennesker..
Det er fred mellom land..
Det er kj;rlighet i familien---
Det er kj;rlighet mellom kvinnen og menn..


Рецензии