Барви Життя

Яке це щастя, просто буть собою.
Я дякую, за все, що в мене є,
І напиваючись ранковою росою,
Я насолоджуюсь, як сонечко встає...
Як ластівки танцюють дивні танці...
Й пташиний хор бадьоренько звучить.

Барви Життя я п"ю сьогодні вранці
І щиро дякую, за цю чудову мить.


                24.07.19


Рецензии