Як пахне степ

Ви пам"ятаєте, як пахне степ улітку?
А як ранкові роси пестять ноги?
Давно ви чули, як кричить куріпка
У ковилі високій край дороги?

А солов"ї, скажіте, вам співали
У теплім травні місячної ночі,
Коли ви у обіймах завмирали,
І пристрасті вогнем палали очі?

А чи давно робили ви дурниці?
Так-так! Дурниці, милі, безневинні -
Прості, омріяні і бажані дрібниці,
Які не потребують розуміння...

Як добре те - без приводу співати,
І закохатись у коханих до нестями,
І смак життя на повну відчувати,
Милуючись і людом, і зірками.


Рецензии