Мiй свiт довiрливий

Мій світ довірливий, чудовий і крихкий -
Чутливий він і захисту не має.
Буває боляче, та краще хай такий,
Ніж крижаний, де душі завмирають.

Мій світ наївний. Із рожевим склом
Зачасто надягаю окуляри.
Та краще так, ніж об стінУ чолом,
І тричі в день міняти ідеали.

Мій світ такий! І це мій власний світ!
Ваш інший? І він теж чудовий!
Я поважаю ваш! Цінуйте мій в одвіт,
Такий, як є - мрійливий і казковий...


Рецензии