Обещание стих на укр. яз

Обіцянка
В пригоршню збираю я корали
Що колись словами нарекли.
Розшифрую диво – піктограму
Злагоди, любові, доброти.

Напишу літопис існування…
Дотиком паперу до руки
Нанизаю літери в намисто
Пригорну до серця і душі.

Обриси просторів неозорих,
Віковічних кленів і дубів,
Розголос Тернави та лелечий гомін
Вигаптую в золоті віршів!
2009 (Из книги "Спогад")
На фото художник Вячеслав Швец, и моя наставница по перу поэтесса, мастер декоративно - прикладного искусства Вера Спирякина) 


Рецензии