Н. Гумилев. Есть Бог... Пер. на англ

Есть Бог, есть мир, они живут вовек,
There’s God, there’s world, they’ve always living been,

А жизнь людей – мгновенна и убога,
And people life is instant and pathetic,

Но всё в себе вмещает человек,
But everything a human has self in,

Который любит мир и верит в Бога.
Who loves the world as well in God does credit.


Рецензии