Вона створила жанр безвиходi

Вона створила жанр безвиході
і пише вдосталь досхочу.
Їй нікуди іти і їхати,
і я читаю та мовчу.

Промовчу я, не заперечу я,
я – лиш читач, я – не суддя.
Та всі її слова і речення –
це сповідь болей і нестям.

Радіє, що до рим сподобилась,
а вірш – холодний, мов зима...
Кажу: «Читав». Кажу: «Сподобалось»,
а дочитати – сил нема...


Рецензии